Kategoritë
KORRUPSIONI Nikollovska: Korrupsioni më i rëndë është kur bëhen ndryshime në ligjet me qëllim të fitohen nevoja të caktuara

Nënkryetarja e Komisionit për parandalimin e korrupsionit, Katica Nikollvska për CIVIL Media thotë se kur

KORRUPSIONI Ivanovska: Korrupsioni politik është për fitimin e pushtetit me ryshfet të votuesve

Kryetarja e Komisionit Shtetëror për parandalim të korrupsionit, Biljana Ivanovska për CIVIl Media thotë se

GJUHË E URREJTJES Gjykatësi i shkarkuar Pançevski përhap gënjeshtra dhe dezinformata për LSDM-në dhe BDI-në

Gjykatësi i shkarkuar Vlladimir Pançevski në këtë periudhë parazgjedhore shpërndan përmbajtje të gjuhë

REFLEKTOR Reflektor: CIVILi shënon mbi 20 raste me gjuhë të urrejtjes, vazhdon monitorimi i financimit politik

Ekipi monitorues i CIVILit nga mbrëmë deri sot ka regjistruar dhe arkivuar rreth njëzet përmbajtje me gjuhë

MONITORIM Arena politike në këto zgjedhje është zhvendosur në Facebook

Rëndësia e rrjeteve sociale dhe hapësirës digjitale në përgjithësi për formimin e mjedisit demokratik në

ZGJEDHJE “Voto!” – Nismë e re e CIVIL-it për pjesëmarrje qytetare dhe dalje në zgjedhje

CIVILi e filloi nismën “Glasaj/Voto” në mediat sociale për të inkurajuar qytetarët të ushtrojnë

KUMTESË Kërcënime me vdekje kundër CIVILit, fushata vazhdon me vite, institucionet heshtin

Këtë mëngjes, një person që nuk donte të prezantohej, u lajmërua dy herë në telefonin fiks të CIVILi dhe

ZGJEDHJE Për një javë partitë e “pasuruan” fushatën me nga 181 video dhe reklama të reja në Fejsbuk

Gjatë shtatë ditëve të kaluara, gjegjësisht, nga e hëna e kaluar deri të dielën në mesnatë, partitë

ZGJEDHJE Reflektor: Mbi 60 raste me gjuhë të urrejtjes, analizë e re për fushatat partiake, kërcënim me vdekje për CIVILin

Ekipi i CIVILit për monitorim nga fillimi i fushatës parazgjedhore  deri tani ka regjistruar dhe arkivuar mbi 60

ZGJEDHJE UÇK – xhokeri i rregullt i BDI-së

Që nga fillimi i fushatës zgjedhore e deri në tubimin e fundit, BDI asnjëherë nuk anashkaloi mundësinë të