Kategoritë
REAGIM Tërbimet në shkollat duhet të ndalen, ndërsa të involvuarit të përgjigjen sipas ligjit

CIVILi shpreh shqetësimin të madh për përmbajtjen e postuar në profilin e Instagram “Crazy School

PANEL Derisa shoqëria ka kufizime, do të ketë persona me aftësi të kufizuara

Sandra Peshevska Mickovska, aktiviste për të drejtat e personave me aftësi të kufizuara, në panelin e CIVILit

20 VITE CIVIL Foltin, Sonja Ismail, Marga Sol, DJ Dino – pjesë e finales së Festivalit të Lirisë

Më 10 dhjetor – Dita Ndërkombëtare e të Drejtave të Njeriut, në Muzeun e qytetit të Shkupit, nga 17:30

KONFERENCË Todorovska: Gratë janë vepruese të barabarta në shoqërinë tonë

Aktivistja Savka Todorovska, një nga veteranët e sektorit civil, foli në Konferencën “Mes synimeve dhe

SHOQËRI QYTETARE Haxhijaha Imeri: Sektor qytetar i zhvilluar- shtet demokratik

Aktivistja Afërdita Haxhijaha Imeri në konferencën “Mes synimeve dhe realitetit”, e cila është

PANEL CIVILi organizon panelin “Rampë” dhe rinovon rampën e hyrjes të vendosur në Muzeun e Qytetit të Shkupit 20 vjet më parë

Në prag të 3 dhjetorit, Ditës Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara, CIVILi rinovoi rampën e

KONFERENCË Krzhallovski: Ajo që më le përshtypje të madhe te CIVILi është modestia

Aleksandar Krzhallovski, MCMS, në konferencën “Mes synimeve dhe realitetit”, me rastin e 20 vjetorit të

Karanfillova Panovska: Sfida momentale e shoqërisë qytetare është solidariteti i ndërsjellë

Fani Karanfillova Panovska nga Fondacioni Shoqëria e Hapur Maqedonia, në konferencën “Mes synimeve dhe

KONFERENCË Zdravkin: Shteti të mbështetet në sektorin civil

Aktivistja dhe humanistja Lençe Zdravkin, në Konferencën “Mes synimeve dhe realitetit” e cila është pjesë

KONFERENCË Mehmeti: Organizatat qytetare janë veprues aktivë në krijimin dhe ndryshimin e politikave

Në konferencën “Mes synimeve dhe realitetit” e cila është pjesë e aktiviteteve për shënimin e 20