Kategoritë
AKSION Dy ditë me CIVIL-in: Seri ngjarjesh onlajn në temën “Nacionalizëm”

CIVILi organizon seri panel diskutimesh dhe ngjarjesh tjera onlajn me titullim të përbashkët,

KUMTESË CIVILI e dënon gjuhën e urrejtjes nga drejtoresha e shtëpisë së shëndetit në Dellçevë

CIVILi e dënon gjuhën e urrejtjes që vërehet në deklaratën e drejtoreshës së Shtëpisë së shëndetit në

MONITORIM CIVILI me vendosmëri kundër lajmeve të rreme dhe gjuhës së urrejtjes, thirrje deri te qytetaret dhe qytetarët të paraqesin

CIVILi u bën thirrje të gjithë qytetareve dhe qytetarëve të paraqesin raste të formave të ndryshme të

MAGAZINË POLITIKE Magazinë politike – Sken: Kuvendi, një ditë pas…

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut,  më 4 gusht, në Sallën e Madhe me një kube të madhe, u

AKSION Tregoni mendimin tuaj: Si deri te një shoqëri për të gjithë, pa paragjykime etnike, ndarje dhe tensione?

CIVILi e filloi aksionin “Forumi qytetar për pjesëmarrje në krijimin e politikave qeveritare” më 7 gusht.

Qeveria LSDM: Mandatari është Zoran Zaev

LSDM dhe koalicioni “Mundemi” e kanë informuar presidentin Stevo Pendarovski se mandatori për krijimin e

Lëvizja BESA Kasami i thotë JO ftesës së Ahmetit, propozon model të ri takimesh

Lideri i lëvizjes Besa, Bilall Kasami nuk do të marrë pjesë në takimin e nesërm të inicuar nga kryetari i

Shkup Së shpejti DINO PARK në Shkup, kryhen kontrollet e fundit (VIDEO)

Së shpejti lëshohet parku i dinosaurusëve në kuadër të kopshtit zoologjik në Shkup. Kryetari i qytetit të

Ekonomi Përgjegjësi penale për 344 punëdhënës që morën ndihma shtetërore dhe nuk paguan punëtorët

Sekretariati i Përgjithshëm i Qeverisë do të kërkojë përgjegjësi penale për 344 punëdhënës që morën

GJUHË E URREJTJES CIVILi me dënim të ashpër për gjuhën e urrejtjes nga Apasievi dhe të tjerët si ai

CIVILI  dënon ashpër  postimin e djeshëm të Dimitar Apasievit  me gjuhë eksplicite  të urrejtjes dhe