Kategoritë
Arsim MASH: Nga 15 gushti vijnë tekstet e reja shkollore

Përveç vështirësive me mësimin online, nxënësit edhe këtë vit shkollor e përfunduan me mungesë të

Dita e Republikës Spasovski: Në këtë ditë u vendos themeli i fuqishëm i shtetësisë

Në ditën e sotme, 2 gusht – Ilinden është vendosur themeli më i fuqishëm i shtetësisë së Maqedonisë së

Ilinden Festohet 2 Gushti, Dita e Republikës

Dita e Republikës, 2 Gushti, në të cilin festohen dy Ilindenët historikë, 117 vjet nga Kryengritja e Ilindenit

DREJTËSI SOCIALE CIVILI e dënon ashpër keqpërdorimin e ndihmës shtetërore në llogari të punëtorëve

CIVILI e dënon ashpër veprimin jonjerëzor dhe joligjor të punëdhënësve që kanë pranuar ndihmë financiare

INICIATIVË CIVILi bën thirrje për referendum lokal për Sallën Universale

CIVILi dhe njësia e organizatës Civili i Gjelbër kyçen në diskutimin joformal publik lidhur me Sallën

MONITORIM Financimi politik i partive: Kush dhe sa u ka dhuruar partive dhe si janë paraqitur financat?

Donacion – një fjalë me origjinë latine, e cila vjen nga donum (dhuratë) dhe folja donare (dhurim)

ORDANOSKI Pse jo: referendum qytetar për “Sallën Universale”?

Debati publik për fatin e “Sallës Universale” në Shkup po zhvillohet në mënyrë të duhur: argumentet dhe

KËRCËNIME “Skuadra e ekzekutimit” e Apasiev-it me kërcënime

Pasi që lideri i “E Majta”, Dimitar Apasiev, u ankua se kishte marrë kërcënime, Marijan Kamillovski

MONITORIM Zgjedhje të parakohshme parlamentare: Fushatë në internet, e ndyer dhe anonime…

Pothuajse 90 % e fushatës zgjedhore u zhvillua në internet, ndërsa  përmbajtet e “fushatës së

MONITORIM Njësia zgjedhore 6: Agjitim dhe mobilizim gjatë heshtjes zgjedhore, njerëz të zhdukur nga Lista e Votuesve, “ndihmë” gjatë votimit…

Njësia Zgjedhore 6 i përfshin komunat- Tetovë, Gostivar, Jegunovcë, Kërçovë, Tearcë, Bogovinë, Vrapçisht,