Kategoritë
Konstituimi i Kuvendit Sela: BDI duhet të shkojë në opozitë

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, pak para fillimit të seancës konstituive të Kuvendit,

KUVEND Zaev: Do të diskutojmë për Qeveri e cila do të punojë për të gjithë qytetarët

Kryetari i LSDM, Zoran Zaev, sot pas seancës së parë konstitutive të Kuvendit të sapoformuar të Republikës

Arsim MASH: Nga 15 gushti vijnë tekstet e reja shkollore

Përveç vështirësive me mësimin online, nxënësit edhe këtë vit shkollor e përfunduan me mungesë të

Dita e Republikës Spasovski: Në këtë ditë u vendos themeli i fuqishëm i shtetësisë

Në ditën e sotme, 2 gusht – Ilinden është vendosur themeli më i fuqishëm i shtetësisë së Maqedonisë së

Ilinden Festohet 2 Gushti, Dita e Republikës

Dita e Republikës, 2 Gushti, në të cilin festohen dy Ilindenët historikë, 117 vjet nga Kryengritja e Ilindenit

DREJTËSI SOCIALE CIVILI e dënon ashpër keqpërdorimin e ndihmës shtetërore në llogari të punëtorëve

CIVILI e dënon ashpër veprimin jonjerëzor dhe joligjor të punëdhënësve që kanë pranuar ndihmë financiare

INICIATIVË CIVILi bën thirrje për referendum lokal për Sallën Universale

CIVILi dhe njësia e organizatës Civili i Gjelbër kyçen në diskutimin joformal publik lidhur me Sallën

MONITORIM Financimi politik i partive: Kush dhe sa u ka dhuruar partive dhe si janë paraqitur financat?

Donacion – një fjalë me origjinë latine, e cila vjen nga donum (dhuratë) dhe folja donare (dhurim)

ORDANOSKI Pse jo: referendum qytetar për “Sallën Universale”?

Debati publik për fatin e “Sallës Universale” në Shkup po zhvillohet në mënyrë të duhur: argumentet dhe

KËRCËNIME “Skuadra e ekzekutimit” e Apasiev-it me kërcënime

Pasi që lideri i “E Majta”, Dimitar Apasiev, u ankua se kishte marrë kërcënime, Marijan Kamillovski