Kategoritë
KUMTESË CIVIL: Shteti dhe shoqëria nuk guxojnë t’i anashkalojnë të drejtat e fëmijëve!

  CIVIL – Qendra për Liri  alarmon dhe përkujton se ngjarjet aktuale politike ditore në vendin, nuk duhet

SEMINAR Transparenca dhe përgjegjësia politike në fokusin e Civilit

Me agjendë jashtëzakonisht interesante, si për opinionin më të gjerë, ashtu edhe për anëtarët e ekipit të

SEMINAR CIVILI po përgatitet për seminarin “Transparencë dhe përgjegjësi në proceset politike”

Me agjendë jashtëzakonisht interesante, si për opinionin më të gjerë, ashtu edhe për anëtarët e ekipit të

CIVIL Agjendë eksplozive në seminarin e ardhshëm të Civilit në Veles

Biljana Ivanovska (Komisioni për parandalimin e korrupsionit), Branimir Jovanoviq ( Instituti i shkencave

KUMTESË CIVIL: Institucionet dhe qeveria të marrin masa serioze për tejkalimin e kultit ndaj armëve!

Kumtesë e Civilit CIVIL – Qendra për Liri apelon deri te nikoqirët dhe organizatorët e ahengjeve familjare

ARDHMËRI E GJELBËR Xhaferi: Komuna e Tetovës nuk kujdeset për mjedisin jetësor, as qytetarët nuk ndihmojnë

Gjatë vizitës së komunave në rajonin e Pollogut, në kornizat e projektit “Ardhmëri e gjelbër” i

TAKIM Mickoski sot në takim sekret me Viktor Orbanin

Hristijan Mickoski, lideri formal i VMRO -DPMNE, sot gjendet në Budapest, në takim me kryeministrin hungarez,

OBJEKTIVI QYTETAR CIVILI gjithmonë në mbrojtje të të drejtave të njeriut dhe lufton pa kompromis kundër korrupsionit, gjuhës së urrejtjes dhe lajmeve të rrejshme

Platforma mediatike e Civilit në tërësi, vite me radhë ofron mundësi për qytetaret dhe qytetarët të kyçen

INTERVISTË Asani: Ad – hok portalet janë burimi i lajmeve të rrejshme dhe i dezinformatave

Gjatë vizitës së ekipit të Civilit në rajonin e Pollogut, në promovimin e projektit “Ardhmëri e

VLERA TË GJELBRA Për mafinë urbane në Tetovë fajtorë janë edhe pushteti lokal edhe ai shtetëror

Tetova e gjelbër, ashtu si e kanë quajtur në të kaluarën dhe është njohur mes udhërrëfyesve në të