Kategoritë
VLERA TË GJELBRA Ardhmëri e gjelbër në komunat e pjesës jug-perëndimore të Maqedonisë së Veriut

CIVILi në komunat Vevçanë, Strugë, Ohër, Resnje, Manastir, Novaci, Mogillë dhe Prilep, nesër dhe pasnesër

ARDHMËRI E GJELBËR Anketë: Kemi alarm të kuq për ndotje!

“Ardhmërinë e kemi të errët, sepse jemi të rrethuar me shumë ndërtesa, në qytet nuk ka gjelbërim, nuk ka

ARDHMËRI E GJELBËR Civili me punëtori për vlera të gjelbra, drejtësi sociale dhe antinacionalizëm në Kumanovë

Civili vazhdon me serinë e punëtorive “Ardhmëri e gjelbër” në Kumanovë, kushtuar vlerave të gjelbra,

OBJEKTIVI QYTETAR Thirrje për pjesëmarrje në seminar për procese transparente dhe përgjegjëse zgjedhore

CIVILi fillon me seri të re të seminareve rajonale, ndërkaq, po vazhdon regjistrimi i të interesuarve për

REFORMA ZGJEDHORE Interesim i madh për konferencën e Civilit për reformat zgjedhore

Rritet numri i pjesëmarrësve të paraqitur në Konferencën për reforma zgjedhore “Perspektivat e zgjedhjeve

KONFERENCË Interesim i madh për konferencën e CIVILit për reforma zgjedhore, ka vetëm 120 vende

Liderët e partive politike me nga shtatë minuta, ndërsa përfaqësueset dhe përfaqësuesit e tyre, nëse

KUMTESA CIVIL: Fshehja pas foltores partiake dhe shantazhet janë të papranueshme, Mickoski duhet patjetër të përgjigjet!

CIVILi shpreh brengosje të thellë dhe kërkon nga institucionet të reagoj me vendosmëri, në kohë dhe në

ARDHMËRI E GJELBËR CIVILi në Veles: Ardhmëri e gjelbër ose e errët, pyetja është tani

Republikës së Maqedonisë së Veriut i nevojitet veprim gjithëpërfshirës qytetar, politik dhe institucional

PSP Anketë: Pushteti dhe opozita gjithmonë kuptohen

Një numër i madh i qytetarëve nuk besojnë se pushteti dhe opozita do të arrijnë të merren vesh për Ligjin

OBJEKTIVI QYTETAR CIVIL: Seminari i parë rajonal nga seria e re mbahet në Shtip, mundësi e shkëlqyer për të interesuarit për bashkëpunim dhe angazhim

Në pritje të sfidave dhe projekteve të reja, CIVILi ka nevojë për zgjerimin e rrjetit të bashkëpunuesve me