Kategoritë
KOLUMNË Mjalti dhe helmi

BDI vite me radhë esencialisht ka deformuar logjikën elementare të organizimit politik shqiptar në Maqedoni. Kjo parti tani 17...

Lexo më shumë
MONITORIM Konferenca e dytë e Civilit: Pengohet puna e mediave, 86 paraqitje përparregullsi deri ora 12:20

Në vendvotime në Komunën Aerodrom dhe në Komunën Qendër ekipe të mediave janë penguar në punën e tyre

PRES QENDRA Konferenca për shtyp e parë e Civilit: Fillim i qetë i ditës zgjedhore, janë shënuar parregullsi më të vogla

Konferenca e parë për shtyp e CIVIL – Qendrës për Liri për rrjedhën e procesit zgjedhor, që u mbajt në

KUMTESË Qendra për shtyp e Civilit do të jetë e hapur 18 orë pandërprerë

CIVILi do të hap qendrën për shtyp në ora 6:30 të mëngjesit më 21 prill  (e diel) në klubin Menada

DËNIM CIVIL: Liria e informimit nuk guxon të rrezikohet!

CIVIL -Qendra për liri e shpreh tmerrimin dhe dënimin më të ashpër për sulmin mbi ekipit të Televizionit 21,

PËRFSHIRJE Dimitrovska: Edhe personat me aftësi të kufizuara kanë të drejtë të zgjedhjes!

“E drejta e zgjedhjes është e drejtë e njeriut. Në vendet demokratike kjo e drejtë praktikohet, ndërsa te

DEPOLITIZIM Bajdevski: Profesionalizimi i administratës parakusht për mbrojtje nga keqpërdorimi për qëllime partiake

Zëvendës ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Aleksandar Bajdevski, në konferencën “Si

ANALIZË Ordanoski: Gjërat nuk ecin në drejtim të mbarimit të suksesshëm të zgjedhjeve

Gjërat nuk ecin në drejtim të mbarimit të suksesshëm të zgjedhjeve, shkojmë drejt krizës politike të

MONITORIM ZGJEDHOR Deralla: Civili shënon keqpërdorime, gjuhë të urrejtjes dhe shumë mangësi në procesin zgjedhor

Ju përcjellim theksime nga fjalimi i Xhabir Derallës, presidentit të Civilit, i cili i paraqiti rezultatet

KSHZ Derkoski: Votimi i 1782 personave nga diaspora do të kushtojë 30 milionë denarë!

Kryetari i Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Oliver Derkoski në konferencën “Si zgjedhjet – ashtu

MEDIA DHE ZGJEDHJE Geroski: Ta zvogëlojmë konfliktin në shoqëri!

Branko Geroski, kryeredaktori përgjegjës i “Slloboden Peçat” në konferencën “Si zgjedhjet – ashtu