Kategoritë

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve pas mbledhjes që mbajti sot, ka kërkuar nga parititë politike që t’i anulojnë zgjedhjet e parakohshme të cilat janë caktuar për 12 prill. Me këtë...

Kryeministri Oliver Spasovski në një konferencë për shtyp bëri të ditur se ka biseduar me drejtuesit e partive politike këtë mëngjes dhe se kanë rënë dakord që deri më...

CIVILi kërkon nga partitë politike t’ respektojnë masat dhe rekomandimet e Qeverisë për qasjen me KOVID-19 dhe parandalimin e përhapjes në vend. Masat për ndalesë për tubime dhe ngjarje...

15 subjekte politike kanë propozuar gjithsej 1598 kandidatë për deputetë në Komisionin Shtetëror të Zgjedhjeve. Shqyrtimi i kandidaturave do të bëhet brenda 24 orëve. Në rast se haset në...