Kategoritë

RETROSPEKTIVË ZGJEDHORE CIVILI dhe zgjedhjet presidenciale 2019

CIVIL – Qendra për Liri e vëzhgoi procesin zgjedhor nga shpallja më 8 shkurt, por edhe e përfshiu periudhën e kaluar, përmes përcjelljes së gjendjes së të drejtave dhe...

CIVIL – Qendra për Liri   të gjithë qytetareve dhe qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut u dëshiron ditë zgjedhore të qetë, të lirë, të drejtë dhe demokratike

Zëvendës ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Aleksandar Bajdevski, në konferencën “Si zgjedhjet – ashtu ardhmëria” në organizim të CIVIL – Qendrës për Liri, theksoi se Ministria për shoqëri...