Kategoritë

Në tremujorin e tretë, iPhone XR përbënte 3% të shitjeve globale të smartfonëve.Ky rezultat sipas analistëve ishte gjithashtu ulja e çmimeve të praktikuara nga Apple në Kinë dhe në...

Google Photos është një nga mënyrat më të mira për të ruajtur imazhet në Cloud, të cilat kjo kompani po i përmirëson vazhdimisht me veçori të reja. Në azhurnimin...