Kategoritë

Ekskavatorë, polici, pluhur, fëmijë të njollosur dhe të frikësuar dhe qytetarë të hidhëruar kemi gjetur në vendin ku Komuna e Qendrës, me asistencë të MPB-së, këtë mëngjes filloi me...

Kjo plakë nga fshati Ljubanci çdo të premte e përdorë udhëtimin falas me autobus dhe vjen të shes në Bit-Pazar në tezgë të improvizuar e bërë nga kartona. Thotë...

Arsimi është vegël kyçe për promovim të barazisë së tërësishme midis femrave dhe meshkujve dhe për çrrënjosje të stereotipeve, njoftoi Ministria e Arsimit dhe Shkencës me rastin e 8...

Pas reagimit të Civilit, onlajn regjistri i pedofilëve u rikthye në përdorim. Nuk arritëm të kuptojmë se nga cilat arsye ky regjistër nuk funksiononte.