Kategoritë

Iniciativa “Shpëtim për luginën e Strumicës”, nën slloganin “Ndal për minierën e vdekjes –Illovicë!” arriti ta raelizojë qëllimin e vet – të realizojë referendume në komunat Bosillovë dhe Novo...

“Neve,Romët, na shohin sikur këtë robë që e kam veshur, na shohin si njerëz të zi. Kjo është diskriminim klasik!” thotë për CIVIL Media, Fikri Jasharov nga Manastiri, i...

Rezultatet zyrtare nga referendumi në Vallandovë janë: 4.683 votues kanë dalur në referendum, gjegjësisht 46.15% nga 10.141 qytetarë dhe qytetare të regjistruar në regjistrin zgjedhor, në bazë të deklaratës...