Kategoritë

CIVIL – Qendra për Liri e përkujton opinionin se në këtë ditë, gjashtë vite nga vrasja brutale e Martin Neshkovskit gjatë kremtimit të VMRO – DPMNE në sheshin e...

“Gjendja momentale në minierën “Zletovë” është shumë e keqe. Dhe e tërë situata është për shkak të menaxherëve që janë të përcaktuar. Presioni më tepër vjen nga ata. Rreziku...