Kategoritë

Gazetari qytetar Vullnet Mahmuti, për herë të parë i ka fotografuar qeset më 14 prill, të Premten e mirë, ditë jo pune, kur qindra njerëz shëtitnin përgjatë lumit me...

OBJEKTIVI QYTETAR Pse u bëra gazetar qytetar?

Gazetaria qytetare për mua është më tepër se një hobi. Është pasion që më ka kapluar veç më disa muaj! Për këtë koncept qytetar të gazetarisë kuptova derisa kërkoja...

Punëtorët e “Jugohrom”-it sot nga ora 11 deri në ora 13, për herë të tretë e bllokuan rrugën Tetovë-Shkup, me kërkesë të vazhdojë me punë fabrika në Jegunovcë.

CIVIL – Qendra për Liri shpreh neveri dhe dënon ashpër aktet e dhunës në Shkup dhe në qytetet tjera në Republikën e Maqedonisë, pas protestave të djeshme të iniciativës...