Kategoritë

Aleksandar Novakoski, avokat dhe anëtar i Bordit të ekspertëve të Civilit, bashkë me Sasho Ordanoskin dhe Xhabir Derallën, morri pjesë në panelin që e organizoi Civili pas mbarimit të...

Raport nga paraqitjet e përpunuara nga vëzhgimi deri më ora 10, i prezantuar në konferencën për shtyp në pres qendrën e Civilit në hotelin City Park në ora 10:30....

Civili u dëshiron ditë të qetë dhe demokratike të referendumit të gjithë qytetarëve të Republikës së Maqedonisë. Mbi 35.000 njerëz janë të angazhuar në administratën zgjedhore, vëzghgimin dhe mbulimin...