Kategoritë

Ansambli vokal “Simbioza” do të  paraqitet sonte në Strugë, në Qendrën e Kulturës “Vëllezërit Milladinovi”, me fillim në ora 20. Për idenë e formimit të  një përbërjeje korale multietnike...

Këtë vit, për herë të dytë do të mbahet gala-mbrëmje e rrëfimit të tregimeve të femrave. Evenimenti PiçPriç, që do të mbahet sot në kinemanë “Frosina”, në QRK në...

Në evenimentin e madh multimedial të Karvanit të Lirisë në Kumanovë, i cili u mbajt më 2 shtator, mes poetëve që u shfaqën në skenën e madhe, paraqitje të...

Filluan arrestimet, filluan rrahjet, filloi edhe vrasjet … Kështu është gjithmonë, errësira më e madhe është para agimit. Dhe nuk është hera e parë, apo jo, siç do të...