Kategoritë

Protestat pro-demokratike nuk lëshojnë pe. Edhe pse është fundjavë dhe është dita e njëmbëdhjetë e protestës, turmë prej disa mijëra protestuesve u mblodh edhe sot përpara Prokurorisë Publike Speciale,...