Kategoritë

Hapi i ri reklamues  i kushtuar shqiptarëve etnikë, nga partia më ”patriotike” e cila gjatë gjithë kohës i frikëson qytetare(ë)t me federalizim dhe kantonizim, deri sa një pjesë e...

Bashkimi Demokratik për Integrim në zgjedhjet vendore do ta mbështesë Petre Shilegovin, kandidatin për kryetar të Qytetit të Shkupit nga radhët e LSDM. Ali Ahmeti, dje në tubimin në...

Shkruan: Sasho Ordanoski isa ditë me radhë pranoj informata se si një pjesë e rrjetit tonë diplomatik punon fuqishëm në interes të dëmit tonë. Më tepër diplomatë maqedonas dhe...

Fillimi i fushatës politike ishte disi i errët. Dëshmi për këtë është edhe këputja e rrymës në shtëpinë e deputetit Amdi Bajram, nga Bashkimi i Romëve të Maqedonisë, i...

KUMTESA / 28/09/2017 Afati i fundit për paraqitjen e vëzhguesve zgjedhorë është sot në ora 16. Aplikacioni për paraqitje të vëzhguesve zgjedhorë është onlajn dhe mund ta gjeni në...

Komisioni Shtetëror Zgjedhor në bazë të të dhënave të pranuara nga inspektimi publik dhe ndryshimeve të zbatuara që dolën  pas shqyrtimit të kërkesave të partive politike, si dhe nga...

Shkruan: Sasho Ordanoski esari u vra me 23 therje thike. Dhe nuk ka lidhje që shumë më vonë, Shekspiri këtë numër në veprën e tij “Jul Cesari”, nëse e...