Kategoritë

Iniciativa “Shpëtim për luginën e Strumicës”, nën slloganin “Ndal për minierën e vdekjes –Illovicë!” arriti ta raelizojë qëllimin e vet – të realizojë referendume në komunat Bosillovë dhe Novo...

Pas rrëfimit të gazetarit qytetar nga Velesi, për partinë Opsioni i Bashkuar Reformist Maqedonas – Partia Punëtore, e cila qytetareve dhe qytetarëve të Velesit u paguan nga 150 denarë...

Nëse shihet vetëm agjenda e sotme e KSHZ, mund të përfundohet se para këtij institucioni gjendet një listë e gjatë e çështjeve, temave dhe sfidave. Ndërsa afatet janë të...

Pas publikimit të informatës se qeveria e vjetër, e udhëhequr nga VMRO – DPMNE, ka shpenzuar mbi 800.000 euro për qindra persona që kanë pranuar rrogë, e nuk kanë...

“Detyrimi i programës Qeveritare u bë realitet, ku lehtësohet jeta e qytetarëve të Maqedonisë”, deklaroi kryeministri Zoran Zaev, në prezentë të zëvëndës kryeministrin për çështje ekonomiket dhe për koordinim...