Kategoritë

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi e konstatoi dorëheqjen e deputetit Nikolla Todorov nga VMRO-DPMNE, i cili dje e paralajmëroi vendimin e tij në profilin e tij në Fejsbuk. Pasi...

Pas konsultimeve dhe bisedimeve të djeshme me partnerët e koalicionit BDI dhe Aleanca për Shqiptaërt, dhe me Besën, e cila vendosi të mbetet në opozitë, në mesnatë, mandatari Zoran...

“Gjendja momentale në minierën “Zletovë” është shumë e keqe. Dhe e tërë situata është për shkak të menaxherëve që janë të përcaktuar. Presioni më tepër vjen nga ata. Rreziku...

Qeveria e re nuk guxon të ngjajë si ajo të cilën e drejtonte i dyshuari Gruevski. Nuk ka arsye që ish-kryeministri për çështje të ekonomisë të jetë kapitalist. Nuk...