Kategoritë

Kryetari Ivanov vazhdon me manipulimet dhe blerjen e kohës për të vazhduar, gjegjësisht për të thelluar krizën në Republikën e Maqedonisë. Në prononcimin e tij, ai bëri thirrje për...

CIVIL –Qendra për Liri bën thirrje për ndalje të menjëhershme të dhunës dhe shkeljes së ligjeve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë.

Ekipi i CIVIL – Qendrës për Liri, të mërkurën e vizitoi Velesin. Mes aktiviteteve tjera nga projektet “ Shoqëria pa kufij” dhe “Objektivi qytetar” në Veles, në anketën e...

Sonja Stojadinoviq nga shoqata qytetare “Solidarnost”, në bisedën për CIVIL Media tregon për drejtësinë sociale në Maqedoni, me akcent  të posaçëm nga të drejtat punëtore në rajonin e Velesit,...

CIVIL – Qendra për Liri vazhdon me sërën e prezantimeve publike të projektit “Shoqëri pa kufij”. Të mërkurën (26 prill ) me fillim në ora 12, para qytetareve dhe...

Civil Media bisedoi me Mila Carovska, presidenten e Komisionit për punë dhe politikë sociale në LSDM, për atë nëse në Maqedoni, për momentin, ka drejtësi sociale dhe se si...