Kategoritë

Para shqyrtimit të dytë të sotëm të rezolutës për Maqedoninë në Komitetin për punë të jashtme të , për të cilin nesër duhet të votohet në Komitetin, Eurodeputetët kanë...

CIVIL –Qenrda për Liri organizon panel diskutim “ Mes çekanit dhe kudhrës: Mediat dhe gazetaria në procesin zgjedhor”, më 24 shkurt ( e premte), në hotelin Park Residence, në...