Kategoritë

Për profesoreshën Dr. Mirjana Najçevska, pas tentimit të pasuksesshëm të mandatarit Nikolla Gruevski, liderit të VMRO-DPMNE, për formim të qeverisë së re në afatin ligjor prej 20 ditë pas...

Bashkimi Demokratik për Integrim mbrëmë deri në mesnatë nuk arriti të sjell vendimin përfundimtar për koalicionin me VMRO-DPMNE. Zëdhënësi Bujar Osmani deklaroi se ende nuk është sjellë vendimi përfundimtar...

Nga “Platforma Shqiptare” e trumbetuar në të gjitha anët, me ndihmë të Prishtinës e Tiranës bile, para ca ditëve, ramë në katër kushtet e “panegociueshme” të BDI.

Pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të 11 dhjetorit, negociatat në Maqedoni rreth Qeverisë së re janë në pat-pozitë. Ali Ahmeti “është në hall të madh” – të zgjedhë mes...

CIVIL – Qendra për Liri organizon panel diskutim ekspert “Maqedonia: Limbo juridike dhe politike” të enjten, më 26 janar, në hotelin “Park Rezidence”, pas stadiumit të futbollit në Shkup,...