PUNËSIMET PARTIAKE Punësimet partiake nuk pushojnë

Me anulimin e zgjedhjeve me 5 qershor dhe me përcaktimin e datës së re në dhjetor, mënyra e drejtimit të fushatave të vazhdueshme zgjedhore, sipas të gjitha vlerësimeve nga...