Kategoritë

Kritika të ashpra në llogari të pushtetit, shtyerje të zgjedhjeve, tërheqje të faljes së Ivanovit, çlirim të mediumeve, departizim të gjyqësisë dhe një vistër masash e reformash të tjera...

Protestat në të gjithë Maqedoninë dhe më shumë aksione guerile i shënuan ditët e fundit. Me veprime inventive guerile edhe Vallandova u regjistrua në listën e gjatë të qyteteve...

CIVIL – Qendra për Liri e organizon diskutimin e katërt publik me temë “Pluralizmi dhe kriza politike”, i cili do të mbahet të martën, më 10 maj 2016, në...

Nesër, në organizim të Këshillit Opozitar dhe disa partive opozitare shqiptare, me në fillim të orën 17:30, në Shkup do të zhvillohet marsh protestues me moton “Dita D –...

Komisioni Shtetëror Zgjedhor doli në publik me deklaratën vijuese: Komisioni Shtetëror Zgjedhor plotësisht i hedh poshtë dhe i mohon spekulimet dhe kualifikimet të shpallura nga ana e organizatave joqeveritare...

Невладината организација ЦИВИЛ во целост постапува според својот мандат, во рамките на законските прописи, за мониторинг на севкупниот изборен процес во Република Македонија, во што спаѓа и следење и коментирање...