Kategoritë

CIVIL Art, në kuadër të ngjarjes multimediale “Artistët për të drejtat e njeriut” më 29 mars, organizoi një ekspozitë, në të cilën artistët vizualisht shprehën revoltën e tyre dhe...

Këshilli Nacional Rinor i Maqedonisë në prag të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, ka hartuar një Deklaratë për Promovimin e Politikave Efektive për të Rinjtë e Republikës së Maqedonisë dhe...

Artistët kanë fuqinë për të ndryshuar botën me veprat e tyre dhe paraqitjet e tyre në publik. Me vetë aktin e krijimit, artistët më burimisht e manifestojnë angazhimin e...

Në seancën e fundit të Këshillit të Komunës së Kavadarit, është sjellur vendim për financim të ambulantës “Vitalija Medikus” në shumë prej 180.000 denarëve për sigurimin e kujdesit primar...

Ngjarja multimediale “Artistët për të drejtat e njeriut”, në organizim të CIVIL – Qendrës për Liri, sonte në ora 18 fillon me një tryezë të rrumbullakët, në të cilën...

Afrohen nga fundi përgatitjet për ngjarjen e sontme multimediale të CIVIL – Qendrës për Liri “Artistët për të drejtat e njeriut”, e cila do të mbahet në GEM Klub...