Kategoritë

Shkruan: Sasho Ordanoski ë politikë, si dhe në jetë, optimizmi është gjë e rëndësishme – shpesh edhe përkundër shanseve për atë, i lëviz gjërat drejt përfundimit të dëshiruar. Antonio...