Kategoritë

KOLUMNË Të varet KSHPK!

Shkruan: Sasho Ordanoski ë kontrolloj, ndoshta kam bë lëshim: Vallë DIKUSH dëgjoi NDONJË reagim nga Komisioni Shtetëror për pengimin e korrupsionit ( KSHPK) për skandalet e shumta që çdo...

KOLUMNË Brirë në thes

Shkruan: Sasho Ordanoski ë nga pasojat e fitores bindëse të LSDM në zgjedhjet vendore është fakti se, në kuptim politik dhe psikologjik, tani ata e “posedojnë” vendimin për shpërbërjen...

Sapo të mendoj njeriu se ja fushata është kah fundi, kanë mbetur edhe disa ditë para çmendurisë zgjedhore, ku mundësitë që dikush t’u befasojë me ndonjë deklaratë ose premtim,...

Shkruan: Sasho Ordanoski ë gjithë kanë të drejtë të dëshpërohen nga zhvillimi dhe përfundimi i gjykimit të rastit “Monstra”: edhe të gjykuarit edhe familjarët e viktimave edhe gjithë opinioni...

Bashkimi Demokratik për Integrim në zgjedhjet vendore do ta mbështesë Petre Shilegovin, kandidatin për kryetar të Qytetit të Shkupit nga radhët e LSDM. Ali Ahmeti, dje në tubimin në...

Shkruan: Sasho Ordanoski prishën Zaevin – me të drejtë – duke e tallur për takimin e tij “historik” me Trampin. Mirë, në mënyrë objektive, në krahasim me presidentët e...

Shkruan: Sasho Ordanoski ur i detyroni tjerët publikisht ta përsërisin gënjeshtrën tuaj, atëherë edha ata bëhen bashkëpunëtorë në atë gënjeshtër, ndërsa disa nga ata vazhdojnë ta mbrojnë edhe kur...

Shkruan: Sasho Ordanoski Me një interpretim të lirë të teorisë, mund të thuhet se në histori mund të identifikohen dy lloje diktatorësh: ata që kanë dalë budallenj dhe ata...