Kategoritë

KOLUMNË Të varet KSHPK!

Shkruan: Sasho Ordanoski ë kontrolloj, ndoshta kam bë lëshim: Vallë DIKUSH dëgjoi NDONJË reagim nga Komisioni Shtetëror për pengimin e korrupsionit ( KSHPK) për skandalet e shumta që çdo...

   Prokurorja speciale publike Katica Janeva, pret nga prokurori i ri publik bashkëpunim më të mirë në nivelin profesional duke respektuar personalitetin dhe integritetin e saj. – Bashkëpunimi me...

Në Gjykatën Penale në Shkup sot u prolongua seanca për rastin “Sopot”,për arsye se Gjyqi nuk mundi ta vërtetojë identitetin e dëshmitarit Ramadan Bajrami, letërnjoftimi i të cilit është...

Ish kryeministri dhe lideri aktual i OBRM-PDUKM, Nikolla Gruevski, është shfaqur në hapësirat e Prokurorisë Speciale Publike, por deri tani nuk dihet se a është në cilësinë e dëshmitarit...

Shkruan: Sasho Ordanoski ëse pyetej Gruevski, ai karrierën e tij politike me siguri do ta projektonte se atë të Robert Mugabes: partinë ta shndërrojë në lëvizje, vendin ta vendos...

  Shkruan: Sasho Ordanoski o është sfida ime më e re për Demokracinë e Re Post-Gruevsite: deputetët e pushtetit në Kuvendin e Maqedonisë të hapin debat thelbësor për prokurorin...

Shkruan: Sasho Ordanoski aqedonia është në rrugë të mirë që të riemërohen në Republika Kronika e Zezë (Po, po, mundet të shtohet edhe pjesa E lartme ose E veriut...

Gjykata e Apelit ka sjell vendim që të mos ia kthej pasaportën Nikolla Gruevskit, që është kërkuar për udhëtime zyrtare. Dëshmia e dorëzuar, ftesa nga kryeministri i Hungarisë, Viktor...