Kategoritë

Shkruan: Sasho Ordanoski olitika e Maqedonisë pas zgjedhjeve vendore ka pranuar një shpejtësi aq të madhe, sa që mund të alivanoseni nga forcat centrifugale të asaj shpejtësie! Lëvizja e...

Shkruan: Sasho Ordanoski Maqedonia me të vërtetë ende nuk mund të mësohet me faktin që kemi pushtet i cili jo vetëm se nuk pranon të kritikohet, por edhe mundohet...

Gazetari Tomislav Kezharovski, ishte viktimë e burgosjes spektakolare dhe i përndjekjes politike për shkak të tekstit të shkruajtur në vitin 2008, në hetimin gazetaresk  për humbjen e dyshimtë të...

CIVIL – Qendra për Liri fton të gjithë përfaqësuesit e mediave, shoqërisë civile, qytetaret dhe qytetarët për shoqërim dhe diskutim mbi shoqërinë e hapur. Takimi do të mbahet në...

Sot në mesnatë mbaron fushata zgjedhore e rrethit të parë të zgjedhjeve lokale të vitit 2017, me çka fillon heshtja zgjedhore, e cila zgjatë deri në ora 19:00 të...

Kaluan dy ditë nga konferenca e një Asociacioni të ri të qytetarëve të prekur, diskriminuar, të burgosur dhe të “harruar” nga sistemi juridik i Maqedonisë. Asociacioni quhet “Komiteti për...