Kategoritë

Shkruan: Sasho Ordanoski acionalistët edhe në Bullgari edhe në Maqedoni u habitën nga zhvillimi i ngjarjeve në politikat fqinjësore të dy vendeve. Dy buldozerët pragmatikë politik, Borisov dhe Zaev,...

Shkruan: Sasho Ordanoski aradoksale, në kuptim të rezultateve të zgjedhjeve lokale të sapo mbaruara, por, përshtypja është se pothuajse askush nuk është i kënaqur nga puna  e deritanishme e...

Zgjedhjet përfunduan, por nuk përfundoi edhe dëshpërimi. Zgjedhjet përfunduan, por nuk arriti jeta tek të gjithë qytetaret dhe qytetarët. Zgjedhjet përfunduan, por persona të dyshuar fituan mbështetje institucionale. Zgjedhjet...

Nuk dyshoj në qëllimet e mira të kryeministrit Zaev t’i shpëtojë shqiptarët nga vetvetja. Mirëpo, nuk i bën zgjedhja e mjetit. Dhe, sa edhe që është e keqe zgjedhja,...

Ish kryetari i Komunës së Manastirit, Vlladimir Taleski dhe një pjesë e të punësuarve, sot gjatë dorëzimit të funksionit, me qilim të kuq dhe lule është pritur kryetarja e...

Shkruan: Sasho Ordanoski Me dekada pas, kam vështirësi të jap përgjigje për një pyetje: pse çdo herë kur e humb pushtetin, e djathta maqedonase mendon se kjo është rezultat...

Shkruan: Sasho Ordanoski shikuam Grujon në intervistë në TVAlfa: përsëri intervistë e kurdisur, përsëri faqe me përgjigje (të këqija) të shkruara (përsëri lexon, belbëzon, ndërsa kamera e kap në...