Kategoritë

OJQ Infoqendra dhe Komiteti i Helsinkit për të drejtat e njeriut në Republikën e Maqedonisë, sot me fillim në ora 12, në hotelin Gligorov, organizuan prezantim me diskutim në...

“Mendoj se rokenrolli është art i margjinalizuar, nëse jo edhe tërësisht i injoruar në 15 vitet e fundit, ndërsa bëhet fjalë për një faktor të rëndësishëm në kulturë, me...

CIVIL – Qendra për Liri mbajti debat publik në hotelin “Siti Park” në Shkup, me pjesëmarrje të partive politike që nuk janë pjesë e bisedimeve për tejkalimin e krizës...