Kategoritë

OBJEKTIVI QYTETAR Ne jemi mediat!

“Ne jemi mediat” është ngjarje multimediale në të cilën Civili së bashku me gazetare(ë)t qytetarë nga  gjithë vendi do ta promovojë publikimin kushtuar gazetarisë qytetare, më 18 dhjetor 2017...

Kjo është një organizatë ndryshe, pa kompromise dhe këmbëngulëse, çdo herë bashkë me qytetaret dhe qytetarët e Republikës së Maqedonisë. Organizatë e zëshme e cila asnjëherë nuk tërhiqet par...

Civili vazhdon me punën në teren të projektit Media të lira për shoqëri të lirë. Me stendë informative në sheshin e qytetit dhe takim me qytetaret dhe qytetarët, mediat...

“Pjesëmarrje, vëzhgim, raportim!” është slogani i serisë së re rajonale të seminareve për gazetari qytetare, të cilat i organizon Civili në vitin e tretë nga zbatimi i projektit “Objektivi...

Fillim i qetë dhe në kohë i rivotimit në vendvotimin 2901 në Sh.F.S. “Idnina” në Çair – është konstatim i vëzhguesve të Civilit nga ora e parë e vëzhgimit...

Kush do të jetë kryetar i Komunës së Çairit, do të vendosin banorët e tre rrugëve të cilët votojnë në vendvotimin 2901, në rivotimin të dielën më 12 nëntor,...

Ekipi monitorues i Civilit sot ishte në Çair për të vëzhguar prej afër situatën dhe atmosferën për rrethin e tretë zgjedhor, ku pas ankesës së parashtruar nga Lëvizja Besa...