Kategoritë
ZGJEDHJE Parregullsitë e nxitura nga përfaqësues dhe aktivistë politik

Nga raportet e ekipit monitorues të Civilit lidhur me parregullsitë e procesit zgjedhor, shihet qartë që aktiv në nxitjen...

KOSOVË 177 të vdekur dhe 500 të lënduar nga minat nga ndeshjet luftarake!

Radio Televizioni i Kosovës informoi se nga eksplozionet e minavet të mbetura nga ndeshjet luftarake në vitin 1999, e...

KOLUMNË DRAMË NË LSDM

Shkruan: Sasho Ordanoski Drama nëpër të cilën po kalon LSDM tre muaj pas formimit të Qeverisë, është dramë e...

EKOLOGJI Xhaferi: Lumi Shkumbin shërben si depo për mbeturina

 Gjatë kohës së fushatës parazgjedhore për zgjedhjet lokale, kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi, disa herë ka potencuar...

KOLUMNË RAFAL Taverna e Ballkanit dhe liria

Në ditën e votimeve më 15 tetor dhe ditëve më pas, më pyesnin disa neutralë dhe ca djathtistë dashamirë...