Kategoritë

“Do të luftojmë për liri dhe do të fitojmë!”, tha Kristina Henshen nga Platforma e organizatave qytetare për zhvillim global “Konkord”, në Ditët e shoqërisë qytetare -Stokholm  (SCSD), eveniment...

“Sllovenia vazhdimisht e mbështet Maqedoninë në procesin e integrimeve euroatlantike, për arsye se integrimi i rajonit kontribuon për forcimin e stabilitetit, paqes dhe prosperitetit”, është theksuar në takimin e...

Qyteti i Shkupit sot deklaroi se ka filluar vendosja e billbordeve pwr reklamim tw zgjedhjeve falas pwr Zgjedhjet lokale 2017, nw lokacione tw posa[me tw pwrcaktuara.

Shoqata “Inkluziva” kërkon ndryshim të regullorës ligjore për personat me aftësi të kufizuar. Sipas “Inkluziva”, procesi për deinstitucionalizim, i cili në Maqedoni ka filluar në vitin 2000, ngadal po...