Kategoritë

Prezencë e lartë e policisë është vërejtur sot në rrugët e qytetit të Bosnjës, Mostar, pas aktgjykimit ndaj gjashtë udhëheqësve kroatë të Bosnjës dhe pas vetëvrasjes dramatike të gjeneralit...

Policia e Kosovës sot e arrestoi deputetin e Vetëvendosjes, Albin Kurtin, liderin shpirtëror të lëvizjes. Pas arrestimit pasoi ndeshja mes policisë dhe simpatizuesve të Vetëvendosjes, ku policia përdori gaz...

Në Kosovë të dielën mbahet rrethi i dytë i zgjedhjeve lokale. Ajo që na tërheq vëmendjen është ngjashmëria e vijimit të procesit zgjedhor, krahasuar me zgjedhjet lokale te ne,...

Në konferencën shkencore e cila u mbajt në Akademinë e Sigurimit në Tiranë, kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, i paralajmëroj gjitha grupet kriminele, të cilët gjenden në vend dhe...