Kategoritë

Edhe pse në orët e hershme të procesit zgjedhor nuk janë vërejtur parregullsi më të mëdha zgjedhore, në rrjetet sociale tashmë po shpërndahen fotografi të mesazheve telefonike, ku dega...

Partitë politike kanë kohë deri në mesnatë për prezantimin e kandidatëve të tyre për kryetar të komunave ku garojnë në rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale.

Dhunë parazgjedhore, fushatë e zezë, keqpërdorim i administratës dhe resurseve publike, keqpërdorim i fëmijëve në fushatë, gjuhë e urrejtjes, nacionalizëm dhe urrejtje fetare e shënuan fushatën zgjedhore para rrethit...

Mamudie Ismaili nga fshati i rrethinës së Shkupit Llaskarcë, është një nga qytetare(ë)t e shumtë që nuk mundën të votojnë në rrethin e parë të zgjedhjeve lokale që u...

Ish kryetari i Komunës së Manastirit, Vlladimir Taleski dhe një pjesë e të punësuarve, sot gjatë dorëzimit të funksionit, me qilim të kuq dhe lule është pritur kryetarja e...

  Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, mbrëmë në Komunën e Bogovinës kërkoj përkrahje për fitoren e kandidatit për kryetar komune Berzat Bejtullahu – Haki në zgjedhjet...