Kategoritë

Shtatë nga të akuzuarit për ngjarjet në Lagjen e Trimave më 9 dhe 10 maj, viti 2015, u dënuan me burgim të përjetshëm, 13 u dënuan me 40 vjet...

Në mes të ditës, personi S.M., anëtar i BDI në komunën Saraj, ka sulmuar fizikisht një aktivist dhe vëzhgues të Civilit. Incidenti ka ndodhur dje, më 1 nëntor, në...

Seanca e parë parlamentare pas mbarimit të zgjedhjeve lokale mbaroi me konstatimin e dorëheqjes së deputetëve, të cilët në zgjedhje lokale u zgjodhën për kryetar të komunës, si dhe...

“Partitë politike deri te Komisioni Shtetëror Zgjedhor kanë dërguar 103 ankesa për rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale”, informoi për META zëdhënësja e KSHZ, Ljupka Guguçevska.

Gjykata e Apelit ka sjell vendim që të mos ia kthej pasaportën Nikolla Gruevskit, që është kërkuar për udhëtime zyrtare. Dëshmia e dorëzuar, ftesa nga kryeministri i Hungarisë, Viktor...

Pas mbarimit të rrethit të dytë të zgjedhjeve lokale, në rrjetet sociale është shfaqur fotografi ku shihet se si para shtabit të Besës në Fushë Topanë, ku kandidat i...

Iniciatorët për reforma në OBRM-PDUKM, sot në konferencën për shtyp kërkuan nga lideri Nikolla Gruevski menjëherë të jep dorëheqje dhe kërkojnë që mos të vazhdoj me ndarje të reja...

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela, nuk i pranon rezultatet e rrethit të dytë të votimit të zgjedhjeve lokale, ku, ashtu siç deklaroi mbrëmë, ka pasur ryshfet dhe...

Nga ditarët e vëzhguesve të Civilit që aktualisht po mbulojnë procesin zgjedhor në Komunën e Çairit, është vërejtur dalje masovike e trupit votues që i takojnë përkatësisë tjetër etnike...