Kategoritë

Jozyrtarisht mësojmë se Nikolla Gruevski tashmë kohë të gjatë mendon të publikoj dorëheqjen e tij nga funksioni kryetar i OBRM-PDUKM. Burimet tona njoftojnë se Gruevski veçse e ka sjell...

Fillim i qetë dhe në kohë i rivotimit në vendvotimin 2901 në Sh.F.S. “Idnina” në Çair – është konstatim i vëzhguesve të Civilit nga ora e parë e vëzhgimit...

Ekipi monitorues i Civilit sot ishte në Çair për të vëzhguar prej afër situatën dhe atmosferën për rrethin e tretë zgjedhor, ku pas ankesës së parashtruar nga Lëvizja Besa...

CIVIL – Qendra për Liri do ta vëzhgojë rivotimin për kryetar komune të komunës Çair në vendvotimin 2901, që do të mbahet më 12 nëntor, të dielën.

Jo zyrtarisht kemi mësuar që drejtori ekzekutiv i Klinikës për sëmundje të syve, dr. Bekim Tateshi, do të zëvendëson ministrin në largim, Arben Taravarin.

Në komunën Çair të Shkupit, do të ketë rivotim – gjykoi sot Gjykata Administrative e Shkupit. Me këtë rivotim fitorja e BDI mbetet e pasigurtë.