Kategoritë

“Shkupi 2014” është pasqyrë e tërë krimit, korrupsionit, nacionalizmit, historisë së rrejshme… Kur them se “Shkupi 2014” duhet të rrënohet, mendoj në faktin se nuk mundemi të dalim në...

Qendra e Maqedonisë për kulturë dhe zhvillim (QMKZ), e prezantoi Raportin përfundimtar për vëzhgimin e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare më 15 shkurt 2017. Në konferencën e caktuar nuk erdhi...

Prezantimi i publikimit “Shrinking Spaces in the Western Balkans” (Ngushtimi i hapësirës në Ballkanin perëndimor) dhe panel diskutimi në temën “Ngushtimi i hapësirës së veprimit të shoqërisë qytetare”, në...

Diku me të mirë, diku me thikë! – mesazhi i VMRO-DPMNE  është i qartë dhe e dëgjojmë me muaj. Kjo është thirrje e hapur dhe e drejtpërdrejtë për dhunë...

Të gjithë refugjatët të cilët ishin të vendosur në transit- qendrën në Tabanovcë, mbrëmë policia papritmas dhe pa arsyetim i ka kthyer në Greqi, vërtetoi për CIVIL Media, organizata...

Eurokomisari Johanes Han, sot në mëngjes e filloi vizitën e tij në Shkup me takimin me Kryeministrin Emill Dimitriev. Nuk ka hollësira nga takimi.

Pas një ftese  të një qytetari përmes rrjeteve sociale, i cili porositi se për çdo mëngjes do ta pijë kafen e mëngjesit para zyrave të Qytetit të Shkupit, në...