Kategoritë

   Prokurorja speciale publike Katica Janeva, pret nga prokurori i ri publik bashkëpunim më të mirë në nivelin profesional duke respektuar personalitetin dhe integritetin e saj. – Bashkëpunimi me...

Një grup i funksionarëve të lartë partiak të OBRM-PDUKM, ndanë dokument ekskluzivisht me CIVIL Median. Dokumentin do ta publikojmë në tërësi, me qëllim që të mbajmë rolin e resursit...