Kategoritë

Që prej se ne, më të moshuarit, në 25 vitet e pamendësisë që trashëgoi njëmendësinë, u mësuam duruam që politikanët kryesisht të paaftë maqedonas, të pamësuar të funksionojnë po...

E pabesueshme. Personi i cili e paraqet veten si president të Republikës së Maqedonisë – foli! Askush nuk e dashka Maqedoninë! Madje edhe thërret Gjermaninë për të raportuar mbi...

Të  zënë nga krizat momentale, ajo politike, e refugjatëve, sociale-ekonomike, më nuk e dimë se cilës prej tyre konkretisht t’i  kushtojmë vëmendje. E pra, thash, hajde t’i rradhis sipas...

Kush po thotë, be, se Shkupi nuk bën? Këtu diçka marrëzira po flasin? Ja, unë për 8 mars isha në restorantin “Pelister” në mes të Shkupit, duke pritur të...

8 Marsi është festa e gruas dhe luftës së saj për barazi në botën të cilën e udhëheqin burrat, festa për nevojën për pavarësim dhe vendime të barabarta për...

Ali Baba, ti dhe grabitqarët e tu i rrasët ushtarët partiakë në institucionet dhe ndërmarrjet publike. Nuk kishte vend për ta, andaj, ose qëndrojnë në këmbë gjatë pjesës më...

Më në fund, një lajm i mirë të dashur miq dhe mikesha, shoqe dhe shokë, vëllezër dhe motra, e bile dhe qytetare e qytetarë! U zbulua armatimi sekret, me...

VMRO-DPMNE dje sulmoi ashpër dhe refuzoi bashkëpunim të mëtejshëm me ndërmjetësin Vanhaute, siç thanë për shkak të ofendimeve ndaj kësaj partie dhe përfaqësuesve të saj në negociatat, por edhe...