Kategoritë

KOLUMNË Të varet KSHPK!

Shkruan: Sasho Ordanoski ë kontrolloj, ndoshta kam bë lëshim: Vallë DIKUSH dëgjoi NDONJË reagim nga Komisioni Shtetëror për pengimin e korrupsionit ( KSHPK) për skandalet e shumta që çdo...

KOLUMNË

Shkruan: Sasho Ordanoski para, si çdo ekonomist politik  i paaftë, ai mendoi se ekonomia është ajo që mund ta nënshtrojë politikën – kjo para shumë kohe, nëse ndonjëherë ka...

Shkruan: Sasho Ordanoski Supozoj se nuk ka shumë njerëz të cilët, pa i përkujtuar dikush, e mbajnë mend letrën e Gruevskit, të dërguar në vitin 2009, deri te të...

Shkruan: Sasho Ordanoski inqerisht, jam i shokuar ( edhe pse i kënaqur) nga mbështetja e dobët që e pranon udhëheqësia e VMRO-DPMNE ( në përbërje: Grujo, Antonio, Vllatçe dhe...

Shkruan: Sasho Ordanoski erisa e kërkoja sustën e telepilotit e televizorit që ta rris zërin e adresimit të jashtëzakonshëm të presidentit Ivanov, adresimi mbaroi! Kështu që mbeta pa kuptuar...