Kategoritë

Në Zagreb, Kroaci, ka filluar ekspozita rajonale multimediale “Rezistencë, lëvizje, ndryshime: Fragmente nga praktikat artistike dhe aktiviste nga fundi i viteve të tetëdhjeta deri sot”.

CIVIL – Qendra për Liri, me prezantimin publik që do të mbahet në sheshin e qytetit në Gostivar nesër (20 prill 2017) me fillim në ora 12, do ta...

Ansambli vokal “Simbioza” do të  paraqitet sonte në Strugë, në Qendrën e Kulturës “Vëllezërit Milladinovi”, me fillim në ora 20. Për idenë e formimit të  një përbërjeje korale multietnike...