Kategoritë

Prezencë e lartë e policisë është vërejtur sot në rrugët e qytetit të Bosnjës, Mostar, pas aktgjykimit ndaj gjashtë udhëheqësve kroatë të Bosnjës dhe pas vetëvrasjes dramatike të gjeneralit...

   Prokurorja speciale publike Katica Janeva, pret nga prokurori i ri publik bashkëpunim më të mirë në nivelin profesional duke respektuar personalitetin dhe integritetin e saj. – Bashkëpunimi me...

Shkruan: Sasho Ordanoski inqerisht, jam i shokuar ( edhe pse i kënaqur) nga mbështetja e dobët që e pranon udhëheqësia e VMRO-DPMNE ( në përbërje: Grujo, Antonio, Vllatçe dhe...

Organizata Shëndetësore Botërore kumtoi se rreth 11% nga ilaçet në vendet në zhvillim janë të falsifikuara, që me siguri është shkaku për vdekjen e dhjetëra mija fëmijëve siç është...

Duke vepruar ndaj kërkesës së Prokurorisë Themelore Publike për ndjekje penale për për krim të organizuar dhe korrupsion, gjykatësi në procedurën paraprake pranë Gjykatës Themelore – Shkupi 1, mbi...

Shkruan: Sasho Ordanoski erisa e kërkoja sustën e telepilotit e televizorit që ta rris zërin e adresimit të jashtëzakonshëm të presidentit Ivanov, adresimi mbaroi! Kështu që mbeta pa kuptuar...